ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Başkan gece yarısı 03.52'de duyurdu! Taraftara "El Salvador'dan sesleniyorum" diyerek müjdeyi verdi

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 1 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
18
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Başkan gece yarısı 03.52'de duyurdu! Taraftara

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, gece yarısı 03.52'de yaptığı paylaşımla kırmızı-beyazlı taraftarlara müjdeyi verdi.

Trendyol Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Samsunspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Kırmızı-beyazlıların başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara seslendi.

REIS İLE ANLAŞMAYA VARILDI

Yıldırım, iki sezondur takımın başında yer alan teknik direktör Thomas Reis ile iki yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Yüksel Yıldırım'ın paylaşımında yer alan ifadeler şu şekilde:

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

"Sevgili Samsunspor Camiasına El Salvador'dan sesleniyorum:

Bugün maçı otel odamda iş arkadaşlarım ile birlikte seyrettik ve sizler gibi kahroldum. Camiamızın müsterih olmasını istiyorum. Bana güvenin. Bu takımı Şampiyonlar Ligi'nde almadım ama Şampiyonlar Ligi'nde oynarken birlikte destekleyeceğimizin garantisini veriyorum. Bu takımın başarısı için ne gerekiyorsa gerekenler imkanlar çerçevesinde yapılacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın!

“REIS İLE DEVRE ARASINDA İMZALAYACAĞIZ”

Thomas Reis Hocamızla sözleşmesi 2 yıl daha uzatılması konusunda anlaşmaya vardık. Devre arası yeni sözleşmesi karşılıklı imzalanacaktır. Kendisi ile kulübümüzün ileriki hedefleri ve yeni transferlerimiz konusunda mutabık kaldık. Adım adım her şeyi çözeceğiz. Başarının bir günde gelmeyeceğini bizlere kendisi söyledi. Adım adım hedeflerimize emin adımlarla gideceğiz. Lütfen rahat olun ve oyuncular üzerinde gereksiz baskı yaratmayın. Bu takım devre arasına kadar gerekeni yapacağına hiç kuşkum yok. Birlikte başaracağız. Birlikte biz bir aileyiz.

“ÖZEL PRİM AÇIKLAYACAĞIM”

Şimdi hedef Mainz maçı. Latin Amerika'daki iş programımı değiştirdim. Takımımızla birlikte olmak için El Salvador'dan çarşamba sabahı Frankfurt, Almanya'ya uçacağım. Mainz maçı öncesi tüm takımla kenetlenip gerekli uyarıları yaparak takıma bir motivasyon toplantısı yapmayı planlıyorum. Ayrıca bu maçta galip gelip ilk 8'de kupaya devam etmek için de takıma özel bir prim açıklayacağım."

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!