ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Canlı Anlatım: İstanbulspor-Trabzonspor maçı

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 36 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Canlı Anlatım: İstanbulspor-Trabzonspor maçı

İstanbulspor ile Trabzonspor, Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında İstanbulspor ile kozlarını paylaşıyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 2. hafta maçında bugün deplasmanda Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'la karşılaşıyor.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 18.00'de başlayan karşılaşmayı Burak Demirkıran yönetiyor.

[COLOR=hsl(0, 75%, 60%)]CANLI ANLATIM[/COLOR]

[COLOR=hsl(0, 75%, 60%)]İSTANBULSPOR 0-0 TRABZONSPOR[/COLOR]

1' Maç başladı.

3' Trabzonspor etkili geldi! İstanbulspor ceza sahasına gönderilen topu çok şık bir şekilde indiren Ozan Tufan'ın pasıyla buluşan Olaigbe'nin gelişine vuruşu savunmadan kornere gitti.

Grupta ilk maçında Corendon Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan bordo-mavililer, rakibin yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

SON 4 RESMİ MAÇINI KAZANAMADI

Trabzonspor, Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'da olmak üzere son 4 resmi karşılaşmada 3 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak galip gelemedi.

Süper Lig'de Beşiktaş ile sahasında 3-3 berabere kalan deplasmanda Gençlerbirliği'ne 4-3 mağlup olan Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda Corendon Alanyaspor'a 1-0, Süper Kupa yarı finalinde de Galatasaray'a 4-1 kaybetti.

İLK 11'LER

İstanbulspor: İsa Doğan, İzzet Ali, Fatih, Demir, Özcan, Fahri Kerem, İsa Dayaklı, Vefa, Cham, Yunus, Krstovski.

Trabzonspor: Onuralp, Ozan, Nwaiwu, Batagov, Pina, Folcarelli, Bouchouari, Muçi, Cihan, Olaigbe, Augusto.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!