ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Çöküş sürüyor, karar an meselesi. Arda Güler'in görüntüsü maça damga vurdu

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
18
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Çöküş sürüyor, karar an meselesi. Arda Güler'in görüntüsü maça damga vurdu

Real Madrid'de kötü sonuçlar devam ederken, taraftarın sabrı taştı gözler başkan Perez'e çevrildi. Son maçta seyirci takımı yuhaladı, Arda Güler'in hareketi viral oldu.

TARAFTARDAN TEPKİ
Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu'da Real Madrid, Manchester City'li ağırladı. Konuk ekip, Nico O'Reilly ve penaltıdan Erling Haaland'ın gollerle evine 2-1'lik galibiyetle döndü. Real Madrid'de milli yıldız Arda Güler, 58. dakikada oyuna girdi.

La Liga'da 4 maçtır kazanamayan ve liderliği Barcelona'ya kaptıran Real Madrid, Avrupa'da da kötü sonuçlara devam edince taraftar takımı yuhaladı.

GÖZLER PEREZ'DE
Maçın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Xabi Alonso, "Bernabeu'da kazanamadığınızda yuhalanmanız normaldir. Bugün kendimi suçlayamam, sonuna kadar denedik. Oyuncularımın desteğini hissediyorum bu durumu hep birlikte atlatacağız." ifadelerini kullandı.

İspanyol basını ise gözlerin Florentino Perez'de olduğunu ve Alonso'nun devam edip etmeyeceğini kararının verileceğini yazdı.

"İNSANLAR PARA ÖDÜYOR, TARAFTAR HAKLI"
Bellingham ise “Bugün bir şeyler değişti, bunu hissedebiliyorum. Şimdi hepimizin kendimizi geliştirmemiz gerektiğini anlamalıyız.” dedi.

Yıldız futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Taraftarların 'yuhalamalarını' anlayabiliyorum, insanlar bizi takip etmek için çok para ödüyor ve biz dünyanın en iyi kulübünde oynuyoruz."

ARDA'NIN GÖRÜNTÜSÜ DAMGA VURDU
Manchester City'nin kullanacağı duran top öncesi Arda'nın ceza sahası içinde Erling Haaland'ı marke etmeye çalıştığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haaland'ın Arda Güler'in çabası karşısında gülümsediği o anlar da kameralara yansırken kullanıcılar fiziki olarak daha güçlü isimlerin yıldız golcüyü tutması gerektiği görüşünü savundu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!