ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Emre Belözoğlu maç sonu çılgına döndü: "Galatasaray forması giyse bu kart çıkar mı?"

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 25 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Emre Belözoğlu maç sonu çılgına döndü:

Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi.

Papara Park'ta oynanan müsabaka, bordo-mavililerin 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibine galibiyeti getiren golleri 51. dakikada Paul Onuachu ve 84. dakikada Zubkov kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı ise 61. dakikada Diabate'den geldi.

Kasımpaşa'da Kerem Demirbay, 90. dakikada ikinci sarıdan gördüğü kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

İstanbul ekibinin teknik direktörü Emre Belözoğlu, karşılaşmanın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu'nun sözleri şu şekilde:

"BU KADAR KÖTÜ MAÇ YÖNETİLMEZ"

"Kamuoyu için Kasımpaşa'nın varlığı bu ligde ne kadar önemliyse bizim sözlerimizin de herhalde bir o kadar önemi vardır. Çok da kimsenin umurunda olacağını düşünmüyorum ama söylemem gerekeni yine ben söyleyeyim. Bu ülkede en yüksek seviyede futbol oynayan futbolcu benim. Bazen böyle konuşmak zorunda hissediyorum kendimi... Bu ülke futbolunun gelişmesi için bu hakemlerin performansının ivedilikle artırılması gerekiyor. Bırakın kırmızı kartı verememesini, bu kadar kötü maç yönetilmez. Bu kadar kötü oyun okunmaz. Futbolun içinden gelmediklerinin ötesinde, bu kadar kötü olmamalı yani."

"EN KÖTÜ BERABERLİK ÇIKMALIYDI"

"İki oyuncu grubu bir şey oynamaya çalışıyor. Trabzonspor 0.60 gol beklentisiyle iki tane gol attı bize. Çalıştığımız yerlerde top almalarına müsaade ettik. Top onlarda gözükse de biz istediğimiz yerlerde onları buluşturduğumuz zamanlarda dahi çok fazla istediğini yapamadı Trabzonpor. Burada en kötü beraberlik çıkması lazımdı."

"BU HAKEMLERLE BU LİG BÖYLE GİTMEZ"

"Bu hakemlerle bu lig böyle gitmez. Oyuncuların emeğine yazık. Sen burada bu maçı tek başına istediğin yere çevirdi. Sonra da 10 dakika Kasımpaşa'yı maça ortak etmeye çalıştın. Çok kötü, büyük bir hayal kırıklığı performans."

"GALATASARAY FORMASI OLSA..."

"Galatasaray maçında Torreira basınca kırmızı kart vermiyorlar. Onuachu basınca kırmızı kart vermiyorlar. Kerem Demirbay'a veriyorlar. Kerem Demirbay'ın üstünde Galatasaray forması olsa bu kırmızı kart rahat çıkar mı?"

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!