ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Fenerbahçe ile anılıyordu, suskunluğunu bozdu! "Muhtemelen" diyerek açıkladı

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 53 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Fenerbahçe ile anılıyordu, suskunluğunu bozdu!

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Robert Lewandowski, geleceğiyle ilgili sessizliğini bozdu.

İspanya La Liga'da topladığı 46 puanla liderliğini sürdüren Barcelona'da Robert Lewandowski'nin geleceği merak konusu...

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Barcelona'daki geleceği belirsizliğini koruyan Polonyalı santrfor, kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

“HENÜZ KARAR VERMEDİM”

Kontratında uzatma opsiyonu bulunan golcü oyuncu, "Karar vermek için halen zamana sahibim. Henüz nerede oynamak istediğime karar vermedim. Bu durum daha çok kulübüm ve benim isteklerime bağlı." şeklinde konuştu.

“MUHTEMELEN SON YILLARIM”

Kariyerinin son döneminde olduğunu söyleyen Lewandowski, "Muhtemelen kariyerimin son yıllarındayım. Bu yüzden halen büyük hedeflere sahibim." ifadelerini kullandı.

BARCELONA "DEVAM" KARARINA SOĞUK

Öte yandan İspanyol basınında Barcelona cephesinin 37 yaşındaki futbolcuyla devam etmeye sıcak bakmadığına dair haberler çıktı.

Kulübün, Lewandowski'nin yerine daha uygun maliyetli bir isme yöneleceği ve sözleşme uzatmak için masaya oturmayacağı iddia edildi.

FENERBAHÇE İLE ADI ANILDI

Robert Lewandowski'nin adı yaz transfer döneminden bu yana Fenerbahçe ile sık sık anılıyor.

Sarı-lacivertlilerin oyuncunun durumuyla ilgili hem Barcelona hem de menajerlerle temasa geçtiği öne sürülmüştü.

Bu sezon Barcelona ile 18 resmi maçta boy gösteren Lewandowski, 8 gol - 2 asistlik bir performans sergiledi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!