ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Fenerbahçeli yıldız, "Sol bek oynamak istemiyor" iddiasına sert çıkıştı. "Bu bir algı"

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 20 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Fenerbahçeli yıldız,

Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Jayden Oosterwolde, FCSB maçı sonrasında konuştu.

UEFA Avrupa Ligi lig etabının 8. ve son hafta maçında Romanya ekibi FCSB ile Fenerbahçe karşılaştı.

Sarı-lacivertliler, National Arena'da oynanan müsabakadan 1-1'lık beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe'de karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Jayden Oosterwolde, son düdüğün gelmesinin ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Hollandalı savunma oyuncusunun sözleri:

"PERFORMANSIMIZ YETERLİ DEĞİLDİ"

"Bir üst tura çıktığımız için mutluyuz. Ancak buraya kazanmak için geldik ama gösterdiğimiz performans yeterli değildi. Şanslar da yarattık kazanmak için ama olmadı. Pazar günü Kocaelispor ile önemli maçımız var, ona odaklanacağız."

"MEDYADA BİR ALGI VAR"

"Sakatlıktan döndükten sonra her maçta görev alıyorum, bu beni mutlu ediyor. Stoper pozisyonunda oynuyorum ve burada oynamak, kendimi geliştirmek istiyorum. Medyada 'Sol bek oynamak istemiyormuşum' gibi bir algı var. Bu bir yalan. Hocamla sürekli konuşuyorum, sol bekte oynamam gerekirse de oynarım. Kendi performansımdan ve her maç oynamaktan mutluyum. Hocam nerede isterse, orada oynarım."

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!