ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Fenerbahçe'ye transferi iptal olmuştu, Joey Veerman nedenini tek tek açıkladı. "Herkes öğrendi, ben vazgeçtim"

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 47 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Fenerbahçe'ye transferi iptal olmuştu, Joey Veerman nedenini tek tek açıkladı.

Ara transfer dönemi için Fenerbahçe'nin gündemine gelen Joey Veerman, anlaşmanın neden iptal olduğunu açıkladı.

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, ara transfer dönemine hareketli bir giriş yapmıştı.

Samsunspor'dan Anthony Musaba'yı kadrosuna katan, Lazio'dan ise Matteo Guendouzi için temaslarını sürdüren sarı-lacivertlilerin gündemine PSV'de forma giyen Joey Veerman ismi gelmişti.

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmiş ancak daha sonra transfer iptal olmuştu.

27 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilere transferinin gerçekleşmeme nedenini ilk kez anlattı.

“GÖRÜŞMELERİ SONLANDIRMAYA KARAR VERDİM”

Voetbal'a konuşan Veerman, "Şu anda sadece mutluyum. Fenerbahçe'ye transferimin iptal olmasının belirli nedenleri vardı. Sonunda ben kendim bunu yapmamaya karar verdim. Bu biraz zaman aldı ve herkes olanları öğrendi. Diğer nedenleri kendime saklıyorum. Sonuç olarak görüşmeleri sonlandırmaya karar verdim." dedi.

“BAZI ŞEYLER GERÇEKLEŞTİ AMA…”

Süreci anlatan Veerman, şöyle konuştu:

“Bazı sebepler oldu ve transferden vazgeçmeye karar verdim. İlk görüşmeden sonra yaklaşık 2 buçuk hafta geçti. Bu süre zarfında bazı şeyler gerçekleşti ama belki de bazı şeyler gerçekleşmedi.”

Brentford'dan gelen teklifi de değerlendiren Hollandalı orta saha, "Prensip olarak sözleşmeyi imzaladığınızda anlaşma sağlanmış olur ve bu henüz gerçekleşmemişti. Brentford tabii ki farklı bir durumdu çünkü PSV bu anlaşmayı onaylamadı. Şimdi ise ben kendim yapmamayı seçtim yani bu iki farklı durum. Şu anda her iki taraf için de uygun olan belirli anlaşmalar yapıldı." ifadelerini kullandı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon PSV formasıyla 23 maça çıkan ve piyasa değeri 27 milyon euro olan Veerman, 8 gol - 8 asistlik bir performans sergiledi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!