ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Icardi'den doğum günündeki görüntülere yanıt

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 13 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Icardi'den doğum günündeki görüntülere yanıt

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Lucas Torreira'nın doğum gününde kendisine ait olduğu iddia edilen görünlere açıklık getirdi.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Lucas Torreira'nın doğum gününe katıldı. Geceye Okan Buruk dahil birçok futbolcu da davetliydi.

Doğum günü partisinden birçok video sosyal medyada paylaşıldı. Icardi'nin gecede bir kadınla öpüşürken görüntülendiği iddia edildi. Kısa sürede yayılan bu video ve iddiaların ardından Icardi'den açıklama geldi.

DÖVMELERE DİKKATİ ÇEKTİ
Icardi şu ifadeleri kullandı:

"Sözde öpüşürken göründüğüm doğum günü videosunda, boynumun tamamen dövmeli olduğunu ‘unutmuşlar’; ama birkaç izlenme uğruna papağan gibi tekrar edip duruyorlar.

Ah evet, unutuyordum: Sizin ‘işiniz’ iftira atmak, uydurmak. Gerçekten okumuş ve işini düzgün yapan insanlara saygısızlık ediyorsunuz."

"SEVDİĞİM KADINLA YAŞIYORUM"
"Harika ve sevdiğim kadınla, hayatım boyunca yanında olmak istediğim kadınla yaşıyorum.

Neyse, daha fazla uzatmayayım; ama bu çöküşteki Arjantin magazinine biraz laf sokma fırsatını kaçırmak istemedim!"

HAGİ'NİN TAHTINI ALMIŞTI
Galatasaray tarihinin en golcü yabancı oyuncusu Mauro Icardi olmuştu.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Zecorner Kayserispor maçında penaltıdan golünü atan Mauro Icardi sarı-kırmızılı ekipteki 117. maçında 72. golünü kaydetmiş ve Hagi'nin rekorunu egale etmişti.

Türkiye Kupası'ndaki İstanbulspor maçına 11'de başlayan Arjantinli yıldız henüz 5. dakikada golünü atmıştı.

Arjantinli santrfor, 73 golle Galatasaray tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olmuştu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!