ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Metin Diyadin gönderilmesi tepki çekmişti, takımın başına geldi, ilk maçında yenildi

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 7 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Metin Diyadin gönderilmesi tepki çekmişti, takımın başına geldi, ilk maçında yenildi

Gençlerbirliği'nde Metin Diyadin'in gönderilmesinin ardından takımın başına geçen Levent Şahin ilk maçında mağlup oldu.

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında ikas Eyüpspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Natura Dünyası Gençlerbirliği'nde teknik direktör Levent Şahin, yenilgiye rağmen karşılaşmada futbolcularının oyun disiplininden hiç kopmadığını belirtti.

Levent Şahin, müsabakanın ardından Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“BERABERLİĞE ÜZÜLECEKKEN, MAÇTAN MAĞLUP AYRILDIK”

Karşılaşmaya çok iyi başlamadıklarını aktaran Şahin, "İlk 20-25 dakika kötü oynadık. Sonra oyunun kontrolünü ele geçirdik. 41. dakikada Goutas'ın çıkması, oyunumuzu etkiledi. Devrenin 0-0 bitmesin bitmesi, bizim için avantajdı. İkinci yarıda 60-80. dakikalar arasında oyunun kontrolü bize geçti. Bizim için topa sahip olmanın önemini gördük. Çünkü topa sahip olunca üretken olabiliyoruz. 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadık. Ani bir dalgınlıkla gol yedik. Beraberliğe üzülecekken, maçtan mağlup ayrıldık. Rakibi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Önümüzde Kayserispor maçı var. Ona konsantre olacağız. O maça daha motive olacağız." ifadelerini kullandı.

Öndeyken çok fazla maç kaybettiklerini aktaran Şahin, "Bunun önlemlerini alacağız. Bugün sadece bir maç kaybedildi. Benim ve ekip arkadaşlarımı en çok motive eden şey, oyuncularımın 90 dakika boyunca oyundan kopmamalarıydı. Oyun disiplininden kopmadılar. Ben de galip gelmek için ön tarafa hamleler yapıp, risk aldım. Sonuçta futbol, böyle şeyler olabiliyor." diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig ekibi Gençlerbirliği, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarına ayrıldığını duyurmuştu. Takımın başına geçtikten sonra başarılı sonuçlara imza atan Diyadin'in gönderilmesine taraftar tepki vermişti.

Diyadin de yaptığı açıklama da tepki göstermişti.

Diyadin çıktığı 10 maçta 4 galibiyet almış ve 1.60'lık başarı ortalaması elde etmişti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!