ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor 2030'a kadar sözleşme imzalamıştı. Oğuz Çetin ile görüştü, ayrılık kararını iletti

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
2030'a kadar sözleşme imzalamıştı. Oğuz Çetin ile görüştü, ayrılık kararını iletti

Fenerbahçe'de Oğuz Çetin ile görüşme gerçekleştiren Nene, ayrılık talebini iletti.

Fenerbahçe’de Dorgeles Nene için ayrılık yakın.

Sarı lacivertlilerin 23 yaşındaki kanat oyuncusu Nene, yeteri kadar süre alamadığı için takımdan ayrılmak istiyor.

Takvim'de yer alan habere göre; Genç yıldız, bu düşüncesini Futbol Direktörü Oğuz Çetin'e iletti.

Nene’nin Çetin ile yaptığı görüşmede, “Fenerbahçe’yi çok seviyorum. İstanbul’da da mutluyum. Ancak, yeteri kadar süre alamıyorum. Bu durum bende rahatsızlık yaratıyor. Leipzig’den transfer teklifi aldım. Böyle devam etmesi durumunda takımdan ayrılmayı planlıyorum” sözlerini sarf ettiği iddia edildi.

Bundesliga ekibi Leipzig’in gelişmeleri yakından takip ettiği ve Nene ile ilgili verilecek kararı beklemeye geçtiği öğrenildi.

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2030'a kadar sözleşmesi bulunan Nene, sarı lacivertli formayla çıktığı 44 maçta 11 gol, 10 asistlik skor katkısı sağladı.

Nene, geçen yıl Salzburg’dan 18 milyon euroya transfer edilmişti.

23 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Westerlo, Ried gibi takımlarda da forma giymişti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!