ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım yorumu sonrası yeni açıklama. "Bundan ötesi yok"

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 7 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Alex de Souza'dan Aziz Yıldırım yorumu sonrası yeni açıklama.

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza, gece yarısı dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Fenerbahçe'de camiayı seçim atmosferi sararken, eski futbolculardan da peş peşe açıklamalar geliyor.

Şu ana kadar Hakan Safi ve Aziz Yıldırım, adaylıklarını açıklarken Mehmet Ali Aydınlar aday olmayacağını duyurmuştu.

Sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Cristian Baroni, Aziz Yıldırım'a destek olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı.

BARONI: “FENERBAHÇE BİR GELENEKTİR”

Brezilyalı eski futbolcunun gönderisinde "Fenerbahçe'mi geri istiyorum. Her şeyi kazanmak için mücadele edecek takım… Büyük, rekabetçi, saygı duyulan ve ruhu vardı. Fenerbahçe bir gelenektir. Bütün kupalarda yarışabilecek bir kulüp." ifadelerini kullanmıştı.

ALEX: “GERİ GEL PATRON”

Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza ise "Geri gel patron! Benim desteğim seninle." yorumunu yaparak tarafını açıklamıştı.

Alex de Souza, gece yarısı bir paylaşım daha yaparak yanlış anlaşıldığını ifade etti.

“SEÇİMLERDE KİMSEYİ DESTEKLEYEN TARAFTA DEĞİLİM”

2012'den beri kulüpte bulunmadığını söyleyen efsane isim, "02/10/2012 tarihinden bu yana kulübün içinde, işleyişinde değilim. O gün taraftarlarından biri oldum ve öyle de kaldım. Bundan ötesi yok. Seçimlerde kimseyi destekleyen tarafta değilim. Kulübün tekrar şampiyon olmasını istiyorum." dedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!