ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Galatasaray'dan ayrıldı, gol atmayı unuttu

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 4 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Galatasaray'dan ayrıldı, gol atmayı unuttu

Bir dönem Galatasaray'da forma giyen İspanyol futbolcu Alvaro Morata kariyerinde dibi gördü.

2025 yılında Milan'dan Galatasaray'a gelen Alvaro Morata, yaklaşık iki yıldır gol atamıyor.

500 gündür suskun olan golcü futbolcu, taraftar tepkisini çekti.

Sezon başında Como'dan 2. Lig ekibi Leganes'e imza atan İspanyol oyuncu, burada da istenen performansı veremedi.

33 yaşındaki yıldız, yeni takımında 4 maçta oynamasına rağmen gol ve asist katkısı yapamadı.

Leganes taraftarları, deneyimli oyuncunun performansına dayanamayıp sahada yuhaladı.

Morata kariyerindeki son lig golünü 2024-2025 sezonunda Galatasaray'ın Göztepe'yi deplasmanda 2-0 yendiği maçta atmıştı.

VEDA MESAJINDA GALATASARAY YÖNETİMİ'NE SERT TEPKİ
Galatasaray'dan ayrılan Alvaro Morata, sarı-kırmızılılara veda mesajında çarpıcı ifadeler kullanmıştı.

Yıldız futbolcunun mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Sevgili Galatasaraylılar ve Türk halkı,

"OLAĞANÜSTÜ DENEYİMLERDEN BİRİ"

Bana göstermiş olduğunuz sevgi, sıcaklık ve destek için teşekkür ederim. Beni ilk günden itibaren evimde hissettirdiniz ve gösterdiğiniz destek, kariyerimde yaşadığım en olağanüstü deneyimlerden biri oldu.

"KABUL EDİLEMEZ"

Ne yazık ki kulüple yaşadığım deneyim için aynı şeyi söyleyemem. Verilen sözlerin ve temel değerlere olan saygının korunmadığı anlar oldu. Verilen taahüttler yerine getirilmedi, öyle ki maaşımın bir kısmından ve sözleşmemden hak etmiş olduğum haklardan feragat etmekten başka seçeneğim kalmadı. Açıklanan rakamlar doğru değil. Benim için hayatta ve işte asla bozulmaması gereken prensipler vardır. Bunların başında insanlara olan saygı gelir. Hak edilmemiş olanı tanımamak ve telafi etmemek benim için kabul edilemez ve benim inandığım adalet ve profesyonellik değerlerine aykırıdır.

"TARAFTARA ANLATMAM DOĞRU"
Biliyorum, bu konular genellikle açık bir şekilde konuşulmaz ancak olanların gerçek açıklamasını taraftarlara anlatmanın doğru olduğuna inanıyorum. Sizler ve İstanbul her zaman kalbimde olacaksınız. Bugün ve gelecek için sizlere en iyisini diliyorum.

"GALATASARAY'IN TARİH YAZMAYA DEVAM EDECEĞİNE EMİNİM"

Ayrıca teknik direktörümüze ve onun harika ekibine özel bir teşekkür göndermek istiyorum. Galatasaray'ın tarih yazmaya devam edeceğine eminim. Birlikte paylaştığımız anılar için tüm takım arkadaşlarıma ve kulüp çalışanlarına gönülden teşekkür ediyorum."

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!