ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Galatasaraylı yıldızın eşinden çok sert çıkış. "Bana değil teknik direktörünüze sorun"

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 1 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Galatasaraylı yıldızın eşinden çok sert çıkış.

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Gündoğan, Trabzonspor maçı sonrası paylaşım yaptı.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor deplasmanına çıkmıştı.

Sarı-kırmızılılar, Papara Park'ta oynanan müsabakadan 4-0'lık yenilgiyle ayrılmıştı.

Son dönemde eleştirilerin hedefinde yer alan Galatasaraylı İlkay Gündoğan'ın forma giymeme sebebi merak ediliyordu.

Tecrübeli futbolcunun eşi, gelen tepkilere yönelik dayanamayıp bir taraftara cevap verdi.

Sara Gündoğan, İlkay Gündoğan'ın durumuna dair sözler kullanırken, deneyimli ismin Galatasaray'a transfer olmak için daha yüksek teklifleri reddettiğini dile getirdi.

"LÜTFEN ANLAYIN"
Sara Gündoğan'ın paylaşımı şöyle:

"Eğer neden oynamadığını sormak istiyorsanız bana değil teknik direktörünüze sorun. Ben ve ailem Galatasaray'ı çok seviyoruz ve buraya severek geldik. Bu yüzden lütfen anlayın; bana veya çocuklarıma hakaret etmeniz hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Ayrıca lütfen sürekli bahsettiğiniz para konusunu artık bırakın. Bu adam Galatasaray'a gelmek için maaşında indirime gitti ve daha yüksek teklifleri reddetti."

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!