ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Havvanur Avrupa şampiyonu

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 4 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Havvanur Avrupa şampiyonu

Milli boksör Havvanur Kethüda, +80 kilo Avrupa Şampiyonluğuna ulaştı. 19 yaşındaki sporcuyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefonla arayarak tebrik etti.

Genç kadınlarda son Avrupa Boks Şampiyonu unvanını taşıyan milli boksör Havvanur Kethüda, büyükler kategorisindeki ilk büyük başarısını kazandı.

19 yaşındaki milli sporcu, Bulgaristan'da devam eden 2026 Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.

Başkent Sofya'daki Asics Arena'da düzenlenen organizasyonun akşam seansında Havvanur, kadınlar +80 kiloda Rus rakibi Kseniia Olifirenko ile karşılaştı. Rakibine üç rauntta da üstünlük kuran Havvanur, maçı kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Trabzonspor da sporcusu Havvanur'u sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla kutladı.

Bugün sona erecek 2026 Avrupa Boks Şampiyonası'nda milli boksörlerden Busenaz Sürmeneli, Büşra Işıldar, Hatice Akbaş ve Emrah Yaşar, Avrupa Şampiyonluğu için ringe çıkacak.

ERDOĞAN'DAN TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya'nın telefonu aracılığıyla Avrupa şampiyonu Havvanur'u arayarak tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Havvanur'u kutlayarak "Havvanur tebrik ediyorum seni. Havvanur, ismin çok güzel. İnşallah bundan sonra senden dünya şampiyonluğu bekliyorum. Allah yar ve yardımcın olsun. Bütün arkadaşlarına çok selam söyle. Tebrik ediyorum." diye konuştu.

Milli boksör de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!