ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Kulübüyle vedalaştı, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Kulübüyle vedalaştı, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminin başlamasıyla birlikte yeni yapılanma da start aldı.

Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım dönemi hızlı bir şekilde başlarken, teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ın getirildiği açıklanmıştı.

Sarı-lacivertlilerde Kartal'ın açıklanmasıyla birlikte yeni yapılanma da devam ediyor.

Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Kamer, İsmail Kartal'ın açıklandığı gün tecrübeli çalıştırıcının ekibinde Dirk Kuyt'ın da yer alacağını duyurmuştu.

Kamer, "İsmail hocamızın birinci yardımcılığına da yine Fenerbahçe camiasına hizmet etmiş Dirk Kuyt’ı müjdelemek istiyorum. Kendisiyle dün görüştük ve anlaştık. Hocamızın birinci yardımcısı olacak. Çok heyecanlı olduğunu söyledi. Hatta şöyle bir ifadede bulundu, ‘Şampiyon olarak ayrıldım, tekrar şampiyon yapacak ekiple, İsmail hocamızla, Fenerbahçe taraftarıyla buluşuyor olmaktan çok heyecanlı ve mutluyum.’ dedi. İnşallah hocamızın teknik heyetini de oluşturarak Fenerbahçemizi şampiyon yapacağız." demişti.

OYUNCULARLA VEDALAŞTI
ESPN'in haberine göre Hollandalı teknik adam, güncel olarak görev yaptığı Dordrecht'te oyuncularla vedalaştı.

İSTANBUL'A GELİYOR
Bu sabah oyuncularıyla vedalaştığı belirtilen Kuyt, Fenerbahçe için İstanbul'a gelecek.

FENERBAHÇE TAZMİNAT ÖDEYECEK
Haberin devamında sarı-lacivertli kulübün Hollandalı teknik direktör için Dordrecht'e tazminat ödeyeceği ifade edildi.

DORDRECHT PERFORMANSI
Dordrecht'in başında 39 maça çıkan 45 yaşındaki Kuyt; 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 16 yenilgi alarak 1.21'lik puan ortalaması tutturmuştu.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!