ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

spor Maç bitti saha savaş alanına döndü, tribünlere dikkat çeken hareket. Merih-Ronaldo gerilimi

• Konuyu Başlatan HyTecH
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 0
  • Görüntüler : 1 -
    Etiketler:

HyTecH

Yönetici
System Admin
Administrator
Puanı
38
Eğitim
universite
İlgi Alanı
webtasarım,xenforo,vbullettin,ircd,nodejs bot
Takım
4FIZ8j
Medeni
Bekar
Maç bitti saha savaş alanına döndü, tribünlere dikkat çeken hareket. Merih-Ronaldo gerilimi

Suudi Arabistan Pro Lig'de oynanan maç sonunda saha karıştı. Merih Demiral ile Ronaldo arasında gerilim yaşandı.

TRİBÜNLERE İŞARET
Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Nassr evinde Al Ahli'yi 2-0 mağlup etti.

Sert geçen maçta birçok pozisyon yaşandı. Al Nassr forması giyen Kingsley Coman'ın milli futbolcuya yaptığı sert faul gerilime neden oldu. Demiral maç içinde tribünlere iki işareti yaparak şampiyonluğunu hatırlattı.

MADALYASINI GÖSTERDİ, TEPKİ GELDİ
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte iki takım futbolcuları birbirine girdi. Demiral, Ronaldo'nun üzerine yürüdü.

Merih olayların ardından Asya Şampiyonlar Ligi madalyasını Al Nassr taraftarlarına gösterdi. Bu hareket sonrası tribünler, milli futbolcuya tepki gösterdi.

"VALLAHİ UTANÇ VERİCİ"
Demiral maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Bütün hakemler çıldırmış! Ayağıma bakın. Neredeyse ayağımı kırıyordu. Al Nassr'ın kazanması için yardım ediyorlar. Vallahi utanç verici! Al Ahli ise elhamdülillah her zaman maçlarını sahada kazanıyor. Kimseden yardım almadan kazanıyoruz."

Demiral X hesabından madalyasını tribünlere gösterdiği anları yayınlayarak, “İlk kez stadyumlarında bir Şampiyonlar Ligi madalyası var." dedi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!