ForumunNet'e Hoşgeldiniz / Welcome to ForumunNet!

Öneri, istek, görüş, reklam ve sponsorluk anlaşmaları
hakkında bilgi almak için, iletişim sayfamızı kullanabilirsiniz.

Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Son Dakika Burdur CHP’de 11 ilçe yönetimi birden istifa etti: Yeni adreslerini açıkladılar

Son Dakika

birsevda

Super Moderator
Haber Ekibi
Sunucu Sahibi
Puanı
48
Eğitim
amele
İlgi Alanı
web
Medeni
Boşanmış

Burdur’da CHP’de toplu istifa yaşandı. Görevden alınan İl Başkanı Barış Ayten ve il yönetiminin yanı sıra mevcut 11 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi Başkanı ve meclis üyeleri partiden ayrıldıklarını açıkladı.​

Haberlerimizi Google'da Takip EdinGelişmelerden anında haberdar olun.Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin
Burdur CHP’de 11 ilçe yönetimi birden istifa etti: Yeni adreslerini açıkladılar

Burdur'da görevden alınan il yönetiminin yanı sıra mevcut 11 ilçe yönetimi ve il genel meclisi üyeleri CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

BURDUR CHP'DE İSTİFALAR

CHP Genel Merkezi tarafından geçen günlerde il başkanlığı görevinden alınan Barış Ayten ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra mevcut 11 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Semih Çelikkaya ve İl Genel Meclisi üyeleri CHP'den istifa ettiklerini açıkladı.

CHP İl Başkanlığı önünde toplanan grup Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Burada açıklama yapan eski İl Başkanı Barış Ayten, "Bugün Yeni Parti'mizin ilk çıkışını gerçekleştiriyoruz. Burdur'da tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Burdur'da Yeni Parti'nin ilk adımını bir otel lobisinde, bir toplantı salonunda değil, halkla beraber, halkın meydanı Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştiriyoruz. Yeni Parti'mizin Burdur'da en büyük sembolü burasıdır. Bugün kadınıyla erkeğiyle, genci yaşlısıyla, yeni bir yönetim anlayışla Yeni Parti saflarında toplanıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in liderliğinde iktidar yolculuğumuzu başlatıyoruz" dedi.

Açıklamaya CHP'den istifa eden belediye başkanları da katıldı.

Forumdan daha fazla yararlanmak için, "Giriş Yap" veya "Kayıt Ol"

Forumun.NET - Hakkında!

Forumun.NET Tamamen Ücretsiz ve "Karşılıksız" Hizmet Vermektedir.
"Resmi Kurum" ve Markalar ile Resmi Hiç Bir Bağımız Yoktur.!

Forumun.NET - Bilgilendirme!

Forum'da, Paylaşılan Mesajlar, Konular, ve Resimler'den Doğabilecek,
Tüm Yasal Sorumluluk'lar Paylaşan Kişiye Aittir.!